Wij zijn benieuwd naar jouw vraag!

Heb je vragen over het leven? Waarom leef ik? Wie ben ik? Is er meer dan dit leven? Is God liefde?

 

Misschien heb jij deze vragen ook. En misschien wil je ze nu eindelijk wel eens stellen en wil je de uitdaging aan. Dan is dit het juiste moment om een Alpha Online te volgen.

 

En dat kan ook in Enschede!

 

Iedereen kan meedoen!

Alpha Enschede geeft je de gelegenheid om op vrijblijvende wijze te zoeken naar antwoorden op de vragen van je leven. Er is geen voorkennis nodig. Iedereen kan meedoen! We beginnen bij de persoon en het werk van Jezus en gaan vervolgens in op wat dat voor jou betekent.

 

Meedoen? Meld je dan aan of, als je nog vragen hebt, neem telefonisch contact met ons op of mail naar info@alphaenschede.nl

 

Je bent van harte welkom!

16 september 2021

De eerstvolgende Alpha start op 16 september 2021. 

Je kunt je nu alvast aanmelden.

Alpha Enschede @alphaenschede pngtree https://pngtree.com/

Zien we jou op de volgende Alpha Online?

WelkomWat is Alpha?

Alpha bestaat uit circa 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Al meer dan 280.000 mensen in Nederland hebben deze Alpha eerder gevolgd.  Het is gratis*, leerzaam, gezellig en inspirerend!  

 

Alpha duurt ongeveer tien avonden en een zaterdag of een weekend. In een goede en open sfeer kunnen belangstellenden zelf ontdekken wat het christelijk geloof betekent. Iedere avond beginnen we met gezellig samen eten. Daarna volgt er een praatje of een film,  waarbij één vraag centraal staat. Bijvoorbeeld 'Wie is Jezus' of ' Hoe kan ik geloven?' In kleine groepjes wordt daarover doorgepraat. Tijdens dat gesprek is er alle ruimte voor je eigen vragen.

 

 *) Voor deelname aan de activiteiten in het weekend kan een kleine bijdrage worden gevraagd.

Uitnodiging

Download
Download hier de flyer 2021
Stuur'm door naar iemand die belangstelling heeft of print hem uit en geef 'm door.
Flyer Alpha Cursus voorjaar 2021.pdf
Adobe Acrobat document 173.7 KB